FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK ÉS ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

1. A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK HATÁLYA

Jelen Felhasználási feltételek www.awpharma.hu címen elérhető honlap használatának szabályait határozza meg. Az alábbi szabályok nem vonatkoznak a www.awpharma.hu oldalon keresztül elért más oldalakra, függetlenül azok jellegétől, az általuk nyújtott szolgáltatástól, vagy az üzemeltető személyétől. A www.awpharma.hu honlapot Artwork Pharma Reklámtervező Betéti Társaság (2097 Pilisborosjenő, Kökény köz 1., adószám: 28650412-2-13, cégjegyzékszám: 13-06-054676, képviseli: Telegdy Zoltán ügyvezető) üzemelteti.

Azzal, hogy belép a www.awpharma.hu oldalra a honlap látogatásával és használatával Ön Felhasználónak minősül és elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket és adatvédelmi irányelveket:
• A www.awpharma.hu honlapot látogatása ingyenes és személyes adatok megadása nem szükséges hozzá.
• A honlap üzemeltetője mindent megtesz, hogy a közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek, azonban a www.awpharma.hu honlapon elhelyezett tartalmak tájékoztatásra szolgálnak, sem a honlap üzemeltetője, sem a megbízó nem vállal felelősséget az információk pontosságáért, teljességéért.
• Az üzemeltető nem szavatolja, hogy a www.awpharma.hu honlapra történő belépés, a honlapot letöltése, vagy a honlap használata mindenkor zavartalan, megszakításmentes és hibamentes lesz. Úgyszintén nem szavatolja, hogy bármely a www.awpharma.hu honlapon megjelenő, vagy a honlapon keresztül elérhető anyag mindenkor hiba-, vírus illetve bármilyen egyéb káros tartalomtól mentes lesz.
• Automatikusan kisméretű, adatfile-ok kerülhetnek az Ön számítógépére ("cookie"). Az adatfile-ok a www.awpharma.hu honlapot egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfile-ok az Üzemeltetőhöz kerülnek. A www.awpharma.hu oldalra történő belépéssel számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről statisztikai célú naplófile készül.

2. TARTALOM ÉS SZERZŐI JOGOK

A awww.awpharma.hu honlap közzétett minden tartalom szerzői jogi védelem alatt áll.

3. FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

Az Üzemeltető kizár minden felelősséget az elhelyezett információk vagy anyagok hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, működőképességéért vagy rendelkezésre állásáért. Ön elfogadja, hogy a www.awpharma.hu honlapot kizárólag a saját kockázatára használja, és elfogadja, hogy az Üzemeltető nem vállal felelősséget a használat során esetlegesen felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért és. sérelmekért.

A Felhasználó köteles minden tőle elvárhatót megtenni személyes adatainak, különösen az Üzemeltető által nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez szükséges jelszó védelmének az érdekében. A Felhasználó felelősséggel tartozik minden olyan eseményért, tevékenységért, mely bejelentkezési azonosítójának, illetve jelszavának felhasználásával valósult meg.

4. ALAPELVEK

A szolgáltató minden tőle telhetőt megtesz a panaszok megszüntetése és orvoslása érdekében. Egyebekben a hatályos jogszabályokban foglaltak érvényesek.